PARTY LIMUZIN BÉRLÉS

 
1 2 3 4 5 6
Slider Banner by WOWSlider.com v5.0

Sokszor probléma lehet, hogyan jutunk el vagy távozunk késő éjjel egy szórakozóhelyről.

Vonatok, buszok már nem járnak, az éjszakai járatok pedig nem érintenek minden csomópontot. Könnyed megoldást kínálunk a probléma elhárítására: limuzinnal távozni vagy érkezni.

Legelőnyösebb oldala, hogy nagyobb társaság is kényelmesen utazhat egyszerre, valamint az elegancia. Bárkinek, aki nem szeret egyedül utazni, bárkinek, aki hamar elhagyja a szórakozóhelyet, hogy elérje az utolsó vonatot, ajánljuk ezt az opciót.

Ám nem csak hazafelé előnyös ez a megoldás: odafelé is kiváló időtöltés lehet. Az előre lefixált helyre megérkezik sofőrünk, és elszállítja a partizni vágyókat a kiszemelt helyre. Egyszerű és nagyszerű megoldás!

RÓLUNK MONDTÁK

 

limuzin bérlés tapasztalatok

„A bérelt hófehér limuzin a házunk elé gördült be – míg élek, nem fogom elfelejteni a párom arcát, amikor meglátta, mivel „utazunk”. Soha eddig nem szórakoztam ilyen jól. Úgy szeltük át a várost, hogy félig kilógtunk a limuzinból, és pezsgősüveggel integettünk minden minket figyelő idegennek. Életemben nem éreztem még ennyire szabadnak magam, és ezt most nem csak arra értem, milyen pokoli jó érzés volt belekiabálni a dalok szövegét az éjszakába. Konkrétan buliztunk már az előtt, hogy odaértünk volna a bulira. Az első volt, de biztosan nem az utolsó limuzin bérlésünk volt.”

– Janka –

„Tudok nyilatkozni a hétvégi partiról, legalábbis az elejéről biztosan. A bérelt limóra még határozottan emlékszem, akkor még teljesen tiszta volt a kép. Már azt is alig akartam elhinni, hogy ezzel a filmbeillő járgánnyal menjek valahová, én, az egyetemista srác. A lényeg az, hogy irdatlan jó parti volt. Megjött a limuzin, amit mindenki irigykedve bámult, mi meg ott vagánykodtunk benne, mint a nagyok. Hazafelé is ugyanígy jöttünk, legalábbis a többiek ezt mondják, és a képek is tanúsítják. A legközelebbi vizsgaidőszak végét is így fogjuk majd megünnepelni, ennyit biztosan tudok!”

– Áron –

GALÉRIA