SZÜLETÉSNAPI MEGLEPETÉS

1 2 3 4 5 6
Slider Banner by WOWSlider.com v5.0

Bárkit, bárhol, bármikor meg lehet lepni. Kínálunk rá egy tökéletes megoldást – a születésnapi limuzinozást. Garantáltan eléri majd a hatást a luxusautóban kezdődő buli.

A sofőrünk jó zenékkel gondoskodik majd a hangulatról, az ünnepeltet pedig egy üveg pezsgő várja. És kitűnő szórakozás. Lehet szó akár egy körről Budapest legszebb helyein, esti kivilágításban, a legjobb barátokkal.

Esetleg egy romantikus meglepetés édes kettesben, egy felejthetetlen limózással egybekötve. Lejárt a lufik és a parfümök ajándékozási ideje. Szolgáltatásunk modern, egyszerű, de örök élményt nyújtó.

RÓLUNK MONDTÁK

„Nem kértem semmit a szülinapomra, de rám telefonált a húgom, hogy rámaradt két jegy valami musicalre a színházban, és jobban teszem, ha vele tartok. Én meg mentem, a színháznál találkoztunk. Vártam, vártam, majd egyszer csak, az arra külön kijelölt helyre, megérkezett egy óriási limuzin. Merengtem, vajon kit fuvaroznak ilyen luxusautóval, amikor megláttam, hogy a napfénytetőn kihajol a húgom. Fülig ért a szája, nekem meg azonnal leesett a tantusz. Ezúttal nem ékszert, hanem bérelt egy limuzint nekem! Bevágódtam mellé, ahol a két legjobb barátnőm fogadott. Csak négyen voltunk, a limuzin sofőr igyekezett tapintatosan láthatatlanná válni.

Keresztbe és kasul haladtunk a városon, finom pezsgőt kortyolgattunk, és élveztük a bérelt limóból az életet. Köszönöm!”

– Judit – 

„Nagyon izgultam, vajon hogy fog az öcsémnek, Gergőnek tetszeni a meglepetésem. A nagy távolság miatt sajnos keveset látjuk egymást, és az sem segít, hogy majd’ tíz év korkülönbség van köztünk. Komoly fejtörést okozott, mivel lepjem meg a születésnapján, minden sablonos ajándékötletet elvetettem. Valami igazán nagy durranást akartam, amikor egy szalagavatós film megadta az alapötletet. Felhívtam Gergő legjobb barátját, hogy szervezzük meg közösen a bulit, mégpedig egy menő bérelt limuzinnal felvezetésként. Rögtön benne volt a dologban, és megígérte, majd elmeséli, hogyan sült el a dolog.

Másnap mindenhol a neten azt láttam kiírva, hogy ez volt Gergő legjobb születésnapi bulija, és az összes képen ott volt a védjeggyé vált hófehér bérelt limuzin is…”

– Anna –

GALÉRIA