LÁNYBÚCSÚS LIMUZIN

 
1 2 3 4 5 6
Slider Banner by WOWSlider.com v5.0

A leendő menyasszonyt és barátnőit elszállítjuk bárhová, hogy egy újabb különleges élménnyel gazdagodjanak a nagy nap előtt. A legőrültebb bulik itt történnek.

A legjobb hangulat itt alakul ki. Igény szerint biztosítunk fotóst, kamerást, táncos fiúkat… Miért ne kezdődhetne a parti már a limóban? Nálunk semmi akadálya. A legzártkörűbb és trendibb lehetőség az, amit nyújtunk.

Tehetünk egy ígéretet is: ami a limuzinban történik, a limuzinban is marad…

RÓLUNK MONDTÁK

„Ha azt gondolod, hogy klisé limuzint bérelni a lánybúcsúdra, akkor bizony tévedsz! Nincs is jobb annál, mint egy frenetikus, görbe estét csapni a legjobb barátnőiddel, lehetetlenek és tabuk nélkül! Az enyémhez elengedhetetlen kellék volt a limó, sőt a chippendale fiú is, aki a folyamatos mozgás miatt néha bravúros táncmutatványokra szorult, de találékonyan kivágta magát a helyzetből. Mindegyikünk rettenetesen élvezte a bulit, és úgy láttam, még a limuzin sofőr is. Nem volt külön fotósunk, ám ő vállalta, hogy amikor ideje engedi, készít majd néhány képet, de azt hiszem, jobb lesz, ha ezekből nem küldök be egyet sem.”

– Edina –

 

„A fotós a fontos események szeme, mindig a toppon kell lennie, nehogy lemaradjon egy kiemelkedő, meg nem ismételhető pillanatról. Szeretem a munkámat, mert kihívást jelent, sosincs két ugyanolyan esemény vagy alany. Ez volt az első leánybúcsúm, amelyre egy bérelt limuzinban került sor, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó ilyen felkérésem.

Délutántól kezdve figyelemmel kísértem a készülődést, részesévé váltam az egyre fokozódó hangulatnak, ami a hófehér bérelt limuzin elfoglalásával teljesedett ki. Minden pillanatot figyelemmel kísértem, de azért maradt időm arra is, hogy a körülöttem folyó eseményekbe belecsöppenjek. A limó, az elképesztő, éjszakai Budapest, az autóból kihajoló lányok, és a készségesen, szolgálatunkra álló sofőr, aki egyben DJ is volt… Fantasztikus. Egy picit sajnálom is, hogy nem a sajátom volt.”

– Kitti –

GALÉRIA