LIMUZIN BÉRLÉS ESKÜVŐRE

 
1 2 3 4 5 6
Slider Banner by WOWSlider.com v5.0

A nagy napon érdemes megadni a módját a legapróbb részleteknek is. Társaságunk áll rendelkezésére minden olyan párnak, akik szeretnék feldobni az utazást a helyszínek között.

A ceremóniára, a templomba, de még a lagziba is szíves örömest szállítjuk vendégeinket. Nincs olyan, hogy lehetetlen. A díszbe öltözött autónk tökéletes és nyugodt utazást nyújt ezen a felejthetetlen napon. Sőt garantáljuk, hogy a násznépnek is felejthetetlen látványban lesz részük, amikor megpillantják begördülni limuzinunkat a közjegyzői hivatal elé… Hogy a lufikról meg a dudálásról már szó se essen…

A legapróbb részletekig terjedő profizmus hozzánk tartozik, még az esküvő napján is!

RÓLUNK MONDTÁK

limuzin bérlés tapasztalatok 2

„Szerelembe esni… fantasztikus érzés. Amikor megérzed, hogy viszontszeretnek, az már tökéletes. Abban a pillanatban, ahogy megismertem Zétényt, én már tudtam, hogy ő lesz a férjem, csak még neki nem szóltam. Valahogy megéreztem, tudjátok. Ezután egy évvel, már az esküvőnket tervezgettük. Sem időt, sem pénzt nem spóroltunk magunktól, legalábbis én akkor is, most is biztosra veszem, hogy ez lesz az életünkben az egyetlen esküvő, hát adjuk meg a módját! Tudom, hogy a férjem imádja az autókat, ezért utánanéztem a bérelhető limuzinoknak, és már a képek nézegetése közben tudtam, hogy ezt kell választanom. A fehér és elegáns limó, a feketébe és elegánsba öltözött sofőrrel… Hát, én komolyan hercegnőnek éreztem magam! Szerintem ezt mindenkinek ki kellene próbálnia a limuzin bérlést, mert szó szerint felejthetetlen élmény. Emlékszem, még a pezsgőspoharaink is fel voltak díszítve, a szervezők mindenre gondoltak – csodaszép fotók készültek az autóban és a limuzin előtt is. Az egyik barátnőm édesanyja egy kicsit régimódi, és utólag mesélték, amikor begurultunk a templom elé, ezt mondta: „nem is tudtam, hogy Kevin Costner is eljött!”

– Édua –

„Az előttem szóló mindent elmondott. Csatlakozom az ajánlók táborához!”

– Zétény –

 

GALÉRIA