30 PERCES LIMUZINOZÁS

 
1 2 3 4 5 6
Slider Banner by WOWSlider.com v5.0

Hogy ügyfeleinknek ne kelljen két taxival A pontból B-be jutniuk, új szolgáltatást eszeltünk ki. Miért nehezítené meg bárki a saját dolgát?

Már lehet bérelni limuzint, amely akár egy csapatnyi embert képes egyszerre szállítani. Arról nem is beszélve, hogy költségtakarékosabb, mint két autó, és elegánsabb megoldás, mint a buszozás. Kényelmesebb mindenkinek, ha a társaság nem szakad szét.

Sofőrünk az előre megbeszélt helyen veszi fel az utazni vágyókat, és viszi egészen a célig. Előnyös árakkal dolgozunk, megbízható munkatársakkal. A biztonságos utazás főleg a késő órákban kiemelkedően fontos – nem éri meg kockáztatni.

RÓLUNK MONDTÁK

„Már kinőttem abból a korból, amikor este elindultam egy buliba, és nem érdekelt, reggel majd hogyan jutok haza. A múlt héten a neten keresgettem egy megfelelő taxitársaság után, amelyik megfizethető áron tud egyszerre szállítani tizenegy embert. Véletlenül találtam rá a limuzin bérlés oldalára, addig meg sem fordult a fejemben a lehetőség. Pedig ha belegondolok, teljesen egyértelmű – sok embert tud egy időben szállítani, van elég hely, és a hangulatról már ne is beszéljünk… A fél társaság majdnem elaludt az ülésen, de ő volt olyan jó fej, hogy bulizós zenéket játszott, és hirtelen mindenkinek visszatért a kedve a partizáshoz a bérelt limóban is már! Hajnalban, a csendes külvárosban alig tudott kirakni minket az autóból (és ezért ezúton is elnézést kérek, még egyszer)!”

– Levi –

„Biztos mindenki járt már úgy, hogy fagyoskodott a pályaudvaron, az első járat indulására várva. Még két órát kellett kibekkelnünk a vonat érkezéséig, amikor egy másik buliból jövő társaság bepattant egy megálló limóba. Én voltam az egyetlen közülünk, aki kólával ültem végig az egész estét, és minél hamarabb szerettem volna hazaérni. Felpattantam a helyemről, és mielőtt még eltűnt volna a csapat a szemem elől, odamentem, és megkérdeztem a sofőrt, vissza tudna-e jönni értünk valamivel később, kibérelhetjük-e a limuzint mi is. Nem egészen egy óra elteltével már otthon voltam, úgyhogy csak annyit tudok mondani, Istennek hála ezért a szolgáltatásért és élményért!”

– Orsi –

GALÉRIA